Overige diensten

Naast vertalingen verzorg ik ook andere diensten. Hiervoor geldt wederom dat het tarief afhankelijk is van lengte, onderwerp, mate van spoed enzovoort.

Heeft u interesse in een van onderstaande diensten? Ik help u graag! U kunt bij mij terecht voor:

Tekstcorrectie

Heeft u zelf al een Engelse tekst geschreven of uw eigen tekst vertaald, maar wilt u er zeker van zijn dat deze 100% correct is? Ook daarvoor kunt u bij mij terecht. Ik kijk uw tekst graag na op spelling, grammatica, interpunctie en stijl.
De prijs hiervan is afhankelijk van het type tekst en van de hoeveel correctie die uw tekst nodig heeft. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave voor een uitgebreide kwaliteitscheck.

Tekstschrijven

Sinds kort schrijf ik naast blogs ook professionele teksten. Nieuwsbrieven, korte artikelen, recensies en reviews, voor dit alles kunt u bij mij terecht.  Een vlotte, vloeiende, toegankelijke, wervende tekst, met alle puntjes op de i. Vraag naar de mogelijkheden.

Reviews & recensies

Een boekrecensie of een review van een hotel of vakantie of een nieuw product wat u op de markt wilt brengen? Ik schrijf een vlotte, kritische, maar altijd eerlijke review voor u. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Transcripties

Een transcriptie van uw Engelse of Nederlandstalige audio? Ook hiermee help ik u graag. Ik deed dit onder andere al tijdens het WK 2010 en Euro 2012. Ook voor diverse magazines verzorg ik transcripties. Prijs op aanvraag.