Tarieven

Vertalingen: De kosten van een vertaling hangen af van de lengte en de moeilijkheidsgraad van de te vertalen tekst. Verder maakt het uit of het een spoedvertaling betreft of niet.

Om je een zo fair mogelijke prijs te bieden bekijk ik altijd eerst graag de tekst voordat ik een vrijblijvende offerte uitbreng. Heb je de tekst niet bij de hand? Ook geen probleem, met het onderwerp en de geschatte lengte kan ik ook uit de voeten.

Goed om te weten: bij vertalen ga ik uit van een prijs per woord. Ik bereken deze prijs op basis van het aantal woorden van de brontekst (het te vertalen document). Bij grote volumes of speciale projecten kan ook een fixed fee (vaste prijs) worden afgesproken.

Wil je precies weten wat een vertaling gaat kosten? Vraag dan een offerte aan door een mailtje te sturen naar info@martinique-translations.com of stuur mij een privébericht via sociale media. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Tekstcorrectie: Het tarief voor tekstcorrectie hangt af van de hoeveelheid correctie die de tekst nodig heeft en van de mate van correctie. Wil je een snelle check op alleen grammatica en spelling? Dan valt de prijs lager uit dan wanneer de gehele tekst wordt nagekeken op stijl, tone of voice, grammatica, spelling en vloeiendheid. Ik werk ook hiervoor met een woordtarief. Ook hiervoor maak ik graag een offerte voor je. Stuur je tekst naar info@martinique-translations.com en je ontvangt binnen 24 uur een offerte.