Vertalingen

Vertalingen

Vertalen van het Nederlands naar het (Brits of Amerikaans) Engels, dat is mijn business. Hierbij mag u denken aan het vertalen van álle soorten teksten. Website teksten, judirische documenten, menukaarten, maar ook blogs, nieuwsbrieven, tijdschriftartikelen of bijvoorbeeld algemene voorwaarden.

Bij de vertaling houd ik rekening met uw doelgroep, het soort tekst en de boodschap die u wilt overbrengen.
Daarbij zorg ik ervoor dat de tekst niet leest als een vertaling, maar alsof deze in het Engels geschreven is.

Vertalen is maatwerk, daarom maak ik graag een – geheel vrijblijvende – offerte voor u. De prijs is namelijk onder andere afhankelijk van de lengte, moeilijkheidsgraad en het onderwerp van de tekst, maar ook van de hoeveelheid spoed uw vertaalopdracht heeft. Wel kan ik u verzekeren van een betaalbare prijs voor een goede, betrouwbare vertaling,

Wilt u een vertaling naar een andere taal dan Engels? Bijvoorbeeld naar het Duits, Frans, Spaans, Deens of Italiaans? Geen probleem, via mijn netwerk kan ik u in contact brengen met een betrouwbare vertaler in de gewenste taalcombinatie. Hetzelfde geldt voor een beëdigde vertaling. Zelf ben ik dit helaas niet, maar ik breng u graag in contact met een beëdigd vertaler.

Tekstcorrectie

Heeft u zelf al een Engelse tekst geschreven of uw eigen tekst vertaald, maar wilt u er zeker van zijn dat deze 100% correct is? Ook daarvoor kunt u bij mij terecht. Kijk hiervoor bij overige diensten.