Over mij

Vertalen begon voor mij tien jaar geleden. Destijds voor 1 bedrijf in de toeristische sector, maar al snel volgden steeds meer aanvragen. Eerst vooral uit het toerisme, maar al snel volgden ook andere bedrijven die graag iets naar het Engels vertaald wilden hebben. Martinique Translations werd geboren en ik ben nog altijd erg blij dat ik die stap heb gemaakt!

Naast vertalen schrijf ik ook steeds vaker. In het Nederlands welteverstaan. Zo schrijf ik onder andere reviews en artikelen over vakantieparken en schrijf ik boekrecensies voor een bekende boekenwebsite. Ook verzorg ik correcties en quality checks van teksten (Nederlands en Engels) en doe soms een voice-over opdracht. Vertalen is en blijft echter mijn grootste passie. En van je passie je werk kunnen maken, dat is toch het mooiste wat er is?

Kan ik iets voor je betekenen? Kan ik jouw passie vertalen voor je? Je website bijvoorbeeld, of een artikel voor je schrijven over waar jij warm voor loopt? Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen en kijk graag samen met je of ik iets voor je kan betekenen! Dit kan via de contactpagina.